28.2.2011← Takaisin

Löytynoja päätti ampumahiihdon cup-kautensa kolmossijaan

Maija Löytynoja päätti sunnuntaina Saksan Finsteraussa kautensa vammaisampumahiihdon maailmancupissa kolmanteen sijaan 7,5 kilometrillä. Löytynoja oli varmistanut liikuntavammaisten pystyhiihtäjien luokassa kokonaiskilpailun voiton jo aiemmin.

Kilpailun voitti Puolan Katarzyna Rogowiec 7,5 sekuntia ennen Ukrainan Oleksandra Kononovaa. Löytynoja hävisi voittajalle 2.43,2.
    Suomalaisten kausi vammaishiihdon maailmancupissa oli menestyksekäs, sillä Löytynojan cup-voiton lisäksi Löytynoja ja Ilkka Tuomisto sijoittuivat maastohiihdon cupissa kumpikin kakkossijalle. Suomalaiset saavuttivat kauden aikana kaikkiaan viisi osakilpailuvoittoa.
    Vammaishiihtäjien kauden huipentuma on vielä edessä, sillä MM-kilpailut käydään Venäjän Hanti-Mansijskissa 1.-10.4.