Uutisen päiväys

15.3.2014← Takaisin

Hopeasomman avauspäivä onnistui

  Haastavista olosuhteista huolimatta Hopeasomman ensimmäinen päivä Kalajoella sujui kaikin puolin hyvin. Vanhimman ikäluokan mestareiksi ylsivät Perniön Urheilijoiden Lassi Vuorinen ja Nastolan Nasevan Rebekka Immonen.

  Vuorinen otti mestaruutensa 5,3 sekunnin erolla.Lauri Mannilaan.
  ”Hyvä suoritus. Alussa vähän tahmeaa, mutta puolimatkassa sain juonesta kiinni. Sain takaa lähteneenä hyvin väliaikoja. Perniössä ei ole lunta, joten olen käynyt harjoittelemassa Tammisaaressa. Viimeiset neljä vuotta sama kolmikko on vienyt mitalit. SM-kisat Inarissa ja KLL:n mestaruudet ovat kevään ohjelmassa”, Vuorinen kommentoi.
  Immonen puolestaan jätti Emelie Svenlinin hopealle 22,8 sekunnin erolla. Immonen yllättyi voitostaan.

  ”Suksi toimi. Siitä suuret kiitokset seuran huoltoporukalle. Olen aina urheillut, mutta hiihtänyt vasta kolme vuotta. Käyn koulua Nastolassa ja harrastan myös ratsastusta. Meillä on kova viestijoukkue sunnuntaina matkassa”, Immonen noteerasi.
  15-vuotiaissa mestareiksi ylsivät Säkylän Urheilijoiden Leo Rantahalvari ja Kuivasjärven Auran Anita Korva.
  ”Hiihdän ensimmäistä vuotta Säkylän Urheilijoita edustaen. Kotiväki muutti Säkylään. Alkumatkassa jäin hiukan kärjen vauhdista, mutta ennen maalia ollut pitkä vuorohiihtonousu sujui mainiosti. Sunnuntain viestiin ei ole suuria tavoitteita”, Rantahalvari sanoi.
  ”Mukava oli voittaa. Asun Oulussa ja olen hyvin harjoitellut. Pikkusairastelu vähän askarrutti. Tämän mitalin arvo nousee parhaaksi mitalieni joukossa. Sunnuntaina en ole mukana viestissä. Seuraava tärkeä kisa on KLL:n kisa”, Korva sanoi.

  Sunnuntaina Hopeasommassa hiihdetään viestit.

  Tulokset: http://www.kalajoenjunkkarit.fi/hopeasompa-2014/tulokset/

  Lisää urheilijakommentteja: http://www.kalajoenjunkkarit.fi/hopeasompa-2014/tulokset/mitalistien-haastattelut-ja-kuva/