Uutisen päiväys

19.6.2017← Takaisin

Finnfoam ja Suomen Hiihtoliitto ovat solmineet jatkosopimuksen vuosiksi eteenpäin - Yhteistyön tavoitteena tukea suomalaista hiihtoa ja sen harrastusmahdollisuuksia

Suomen Hiihtoliitto ja eristeitä valmistava kotimainen Finnfoam Oy ovat sopineet jatkoyhteistyöstä. Sopimus on 2+2 vuotinen ja sopimuksen myötä Finnfoam jatkaa maastohiihtomaajoukkueen yhtenä pääyhteistyökumppanina.
 
Finnfoam haluaa yhteistyön kautta jatkaa suomalaisen hiihdon tukemista ja kehittämistä niin huippu- kuin ruohonjuuritasollakin. Monipuolinen hiihtolajien tukeminen ulottuu maajoukkueen ohella myös lajin harrastusmahdollisuuksien ja olosuhteiden kehittämiseen. Viime vuonna Finnfoam Oy:n valmistamia INFRA-eristelevyjä testattiin latupohjissa menestyksekkäästi ja tavoitteena onkin tulevaisuudessa asentaa eristelevyjä latupohjiin parantamaan ja pidentämään ensilumen latujen käyttöä.
 
"Olemme hyvin tyytyväisiä voidessamme jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötä Finnfoamin kanssa. Finnfoamin aktiivisuus ja valmius omien tuotteidensa ja osaamisensa kautta olla mukana hiihdon olosuhteiden parantamisessa miellyttää kovasti myös Suomen Hiihtoliittoa”, sanoo Suomen Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari Töykkä.
 
Vuonna 2014 alkanut yhteistyö vastaa myös Finnfoam Oy:n tavoitteita. Finnfoamin toiminta kasvaa jatkuvasti koko Itämeren alueella ja Ruotsin Kristinehamniin valmistuukin yrityksen uusin tehdas elokuussa 2017.
 
”Suomalaiset ovat talviurheilukansaa ja siksi lähdimme myös viime vuonna maajoukkueen yhteistyökumppaniksi. Haluamme omalta osaltamme olla tukemassa ja kehittämässä hiihdon harrastamisen mahdollisuuksien säilymistä muuttuvissa ilmasto-olosuhteissa joihin meillä on jo valmiita ratkaisuja tarjolla”, kertoo Finnfoam Oy:n toimitusjohtaja Henri Nieminen.
 
Maajoukkueen osaamista on hyödynnetty monella tavalla, muun muassa yrityksen hyvinvointipäivän järjestelyissä Paimion hiihtoputkessa, Finnfoam Paipissa, jossa päävalmentaja Reijo Jylhän opein toteutettiin työhyvinvoinnin iltapäivä.
 
Kotimaisen Finnfoam Oy:n lämmöneristysosaamisen juuret ovat syvällä suomalaisessa roudassa. Yli 30-vuotisen historiansa aikana perheyritys Finnfoam Oy on kasvanut yhdeksi johtavista muovipohjaisten lämmöneristeiden valmistajista.