Uutisen päiväys

4.5.2005← Takaisin

Bridgestone maastohiihdon tukijaksi

Suomalaisella maastohiihdolla ja moninkertaisella Formula Ykkösen maailmanmestarilla Michael Schumacherilla on tästä päivästä lähtien ainakin yksi yhteinen nimittäjä: Bridgestone-renkaat.

Maastohiihdon ja Bridgestone Finland Oy:n yhteistyöstä sovittiin 4. toukokuuta 2005.

Bridgestone-tuotemerkki tulee ensi kaudella näkymään niin Suomessa kuin maailmallakin, kun maajoukkueemme kiertää maailmancupia ja muita arvokilpailuja.

Bridgestone Finland Oy toimii Vantaan Korsossa ja tuo maahan Bridgestone- ja Firestone-renkaita ja lisäksi tuontiohjelmaan kuuluvat Dayton- ja First Stop –renkaat.  Vanteissa Bridgestone Finland Oy on maan johtava tavarantoimittaja. Teräslevypyörämerkit ovat KFZ ja Lemmerz ja alumiinivannemerkit Mille Miglia, AEZ ja Tekno.  Tuotteiden pääasiallisin jakelukanava on First Stop –rengasliikeketju. Tuotteita myyvät myös muut rengasliikkeet, autojälleenmyyjät, huoltamot, varaosaliikkeet ja moottoripyöräliikkeet kautta maan.

- Bridgestone-yhteistyön aloittaminen tuo maastohiihdon maajoukkueelle tuiki tarpeellista tukea valmistauduttaessa tulevaan olympiakauteen ja siitä eteenkin päin, vakuuttaa Suomen Hiihtoliiton toimitusjohtaja Jari Piirainen.

- Uskomme, että suomalainen hiihto pystyy vastaamaan sille asetettuihin haasteisiin ja nousemaan samalle korkealle tasolle, jolla Bridgestone on tottunut "omia" urheilijoitansa näkemään.