Uutisen päiväys

7.3.2014← Takaisin

Vuokatti Hiihto toteutuu, reittiin tulossa muutoksia

Vuokatti Hiihto järjestetään suunnitelmien mukaan 22. maaliskuuta, mutta reittiin on tämänhetkisen tilanteen perusteella tulossa muutoksia. Hiihdon reittejä ja latutilannetta tarkastelleet järjestäjät ovat kuitenkin luottavaisia tapahtuman osalta, sillä ennusteet näyttävät ensi viikon osalta paremmilta. Reittimuutoksiin jouduttaneen, sillä jääosuudet ovat tällä hetkellä huonossa kunnossa.  Tällä hetkellä näyttää, että reitin pituus on joka tapauksessa vähintään  25 kilometriä.

”Tällä hetkellä meillä on 2–3 varavaihtoehtoa reitille. Lopullisesti reitti päätetään tapahtumaviikon alkupuolella”, tapahtumapäällikkö Jukka Liuha sanoo.

Vuokatin lumi- ja latutilanne on tällä hetkellä kohtuullisen hyvä. Parhaimmassa kunnossa ovat Vuokatin alamaaston ladut sekä Vuokatin vaarajonon (Kettumäki–Porttivaara) päällä olevat ladut. Latu- ja säätilannetta voi seurata Vuokatti Hiihdon sivuilta vuokattihiihto.fi.

Lumi-, latu- ja reittitilanteesta tiedotetaan seuraavan kerran maanantaina 10.3. Vuokatti Hiihdon -verkkosivuilla ja facebook-sivustolla. Seuraava virallinen mediatiedote hiihdon lumi-, latu- ja reittitilanteesta julkaistaan perjantaina 14.3.

 ”Toivomme osallistujilta joustavuutta mahdollisten reitti- ja matkamuutosten suhteen, koska kelit ovat olleet harvinaisen haasteelliset myös Vuokatissa. Teemme kuitenkin kaikkemme, että järjestämme jälleen hienon keväisen massahiihtotapahtuman”, Liuha sanoo.