Uutisen päiväys

26.1.2015← Takaisin

Pääkaupunkihiihto siirtyy kolmella viikolla – uusi päivämäärä 28. helmikuuta

  Pääkaupunkihiihto siirtyy kolmella viikolla eteenpäin, sillä lumitilanne ei mahdollista tapahtuman toteuttamista alkuperäisenä päivänä 7. helmikuuta. Helsingin keskuspuistossa kulkevasta 40 kilometrin tapahtumareitistä tällä hetkellä hiihtokunnossa on viisi kilometriä Paloheinässä. Viipurin Urheilijat haluaa järjestää tapahtuman laadukkaasti hyvissä olosuhteissa sekä mielekkäänpituisella lenkillä.

  ”Lumettamallakaan emme pysty tekemään järkevästi niin pitkää lenkkiä, eikä varastolumia ole. Positiivista on, että pidemmän aikavälin ennusteet näyttävät lupaavilta: lunta pitäisi tulla helmikuun puolivälin jälkeen hyvin. Uskon ja toivon, että Pääkaupunkihiihto saadaan tänä vuonna hiihdettyä uutena ajankohtana 28. helmikuuta”, Viipurin Urheilijoiden toiminnanjohtaja Ville Hyvärinen sanoo.

  Tapahtumaan otetaan 2000 hiihtäjää. Jo ilmoittautuneiden ilmoittautumiset siirtyvät uuteen ajankohtaan, mutta ellei uusi päivä sovi, osallistumisen voi siirtää myös muihin Viipurin Urheilijoiden tapahtumiin. Ilmoittautua ehtii 23. helmikuuta asti.

  Lisätietoja:
  Ville Hyvärinen, 0400 964 125
  www.paakaupunkihiihto.fi