Uutisen päiväys

20.1.2014← Takaisin

Pääkaupunkihiihto peruttu vuodelta 2014

  Vallitsevien sääolosuhteiden vuoksi Pääkaupunkihiihto 2.2.2014 on peruttu. Heikon lumitilanteen jatkuessa myös pitkäaikaisten sääennusteiden mukaan Pääkaupunkihiihdon sujuvaan läpivientiin tarvittavaa latuverkostoa ei ole mahdollista saada valmiiksi kuluvan viikon loppuun mennessä. Reitin pohjustustyöt tulisi aloittaa viimeistään puolitoista viikkoa ennen tapahtumaa, jotta kaikille osallistujille voitaisiin taata hyvät ja tasapuoliset olosuhteet.

  Pääkaupunkihiihtoon ilmoittautuneiden on mahdollista siirtää osallistumisoikeutensa vuoden 2015 Pääkaupunkihiihtoon, Länsiväyläjuoksuun (www.lansivaylajuoksu.fi) tai Pääkaupunkijuoksuun (www.paakaupunkijuoksu.fi). Kaikki ilmoittautuneet tulevat saamaan tammikuun aikana sähköpostitse tarkemmat ohjeet ilmoittautumisen siirrosta.

  ”Hiihdon peruuntuminen on meille todella suuri pettymys. Tapahtumaan on tehty isoja satsauksia niin taloudellisesti kuin resurssien osalta. Pääkaupunkihiihto on kerännyt paljon positiivista huomiota ja tällaiselle tapahtumalle on selvästi tilausta myös pääkaupunkiseudulla. Emme kuitenkaan aio antaa periksi Pääkaupunkihiihdon kanssa vaan käännämme katseet jo vuoden 2015 hiihtoon!”, toteaa tapahtuman pääorganisaattori Ville Hyvärinen.


  Lisätietoja:
  www.paakaupunkihiihto.fi
  Ville Hyvärinen,Toiminnanjohtaja, Viipurin Urheilijat ry, 0400 964 125, ville.hyvarinen@viipurinurheilijat.fi