Uutisen päiväys

6.3.2014← Takaisin

Kilpailujen haku kaudelle 2014 - 2015 avattu

  Kilpailukauden 2014 - 2015 kansalliset ja monikansalliset maastohiihtokilpailut tulee anoa sähköisesti la 31.5.2014 mennessä www.hiihtokalenteri.fi -sivustolla kohdassa KILPAILUHAKEMUS.

  Suora linkki hakemukseen on tässä: http://www.hiihtokalenteri.fi/maastohiihto/event_application.php

  Hakemukseen täytettävät tiedot:

  Kilpailun nimi – kilpailunne nimi ilman kansallinen merkintää (kansallinen kilpailu ruksataan erikseen sille kuuluvassa kohdassa = luokitus)
  Kilpailun luokitus – ruksatkaa oikea vaihtoehto
  Paikkakunta – kilpailujen pitopaikkakunta
  Kilpailun ajankohta – molempiin kohtiin sama päivämäärä, mikäli kyseessä on yksipäiväinen kilpailu, monipäiväisissä kilpailun ensimmäinen ja viimeinen kilpailupäivä
  Hiihtotapa – P tai V tai P/V
  Ranking – ruksatkaa tämä kohta, mikäli haette kilpailunne olevan ranking-kilpailu. Asian päättävät oma piirinne ja kilpa- ja huippu-urheilutyöryhmä.
  Massahiihto – ruksatkaa tämä, mikäli haluatte kuulua Suomen Maastohiihto Ry:n massahiihtosopimuksen piiriin.
  Sarjat ja matkat – Merkitkää tähän kilpailunne alustavat sarjat ja matkat. Ohjeet merkitsemisestä ovat hakemuslomakkeessa. Huomatkaa, että esim. ranking-kilpailuissa ovat tietyt sarjat pakollisia.
  Piiri – valitkaa se piiri, johon seuranne kuuluu
  Valitse seura – valitkaa valikosta seuranne
  Yhteystiedot – täyttäkää yhteystiedot huolellisesti, ne siirtyvät myös aikanaan kilpailukutsuun/Kilmoon
  Täyttäkää lomakkeen tiedot huolellisesti, syöttäkää varmennekoodi ja painakaa ”Tallenna”

  Hakemuksenne siirtyy tällöin tietokantaan ja saatte asiasta vielä ruudulle kuittauksen. Mikäli hakemuksesta puuttuu jotain, ohjelma ilmaisee sen asianomaisessa kohdassa punaisella huutomerkillä. Korjatkaa kohta ja painakaa uudestaan Tallenna. Ohjelma antaa kuittauksen hakemuksen läpimenosta.

  Piirit näkevät omilla tunnuksillaan kilpailujen hakutilanteen Hiihtokalenterista. Hakuajan jälkeen piirit tarkistavat oman piirinsä kilpailut ja merkitsevät/hyväksyvät ranking-kilpailut. Tästä ns. piirikierroksen ajankohdasta lähetetään muistutukseksi vielä erikseen piirikirje.

  Kauden 2015 - 2016 FIS-kisat sekä vuoden 2017 SM-kisat ja Hopeasompa-loppukilpailut anotaan 30.11.2014 mennessä. Anomukset toimitetaan Larissa Erolalle, larissa.erola@maastohiihto.fi.
  (Muistattehan anoa myös kauden 2014 – 2015 FIS-kisat ja vuoden 2016 SM-kisat poikkeuksellisesti 31.3.2014 mennessä.)

  Piirinmestaruus- ja piirikunnallisten kisojen kilpailulupa-anomukset haetaan www.hiihtokalenteri.fi -sivuston kautta heti kansallisten kilpailujen hakuajan jälkeen.

  Lisätietoja:
  Eeva Käyhkö
  Puh. (08) 613 1110, 0400 586 392
  E-mail: eeva@maastohiihto.fi