Uutisen päiväys

6.3.2015← Takaisin

Hakeminen Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiaan

Yhteishaku Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiaan on käynnissä ja jatkuu 17.3.2015 saakka. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian toisen asteen oppilaitoksia Vuokatissa ovat Sotkamon lukio, Kainuun ammattiopisto ja Vuokatin urheiluopisto, joissa Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia tarjoaa mahdollisuuden opintojen ja maastohiihdon harjoittelun yhdistämiseen. 

Hakeminen tapahtuu opintopolku.fi -palvelun kautta. Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian valmennusryhmiin hakevat urheilijat hakevat lisäksi erillisellä lomakkeella haluamaansa valmennusryhmään, ja hakijat kutsutaan oman lajinsa pääsykokeisiin. Valmennusryhmiin hakeva urheilija täyttää haun yhteydessä urheilijatietolomakkeen "Hakulomake urheiluoppilaitoksiin 2015", joka pitää palauttaa 17.3.2015 mennessä osoitteeseen: Sotkamon lukio, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Tarkemmat tiedot hakemisesta urheiluakatemian eri oppilaitoksiin: http://www.vuokattirukaurheiluakatemia.fi/Hakeminen

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia on myös Facebookissa ja Twitterissä, joista löytyy tietoa mahdollisuuksista nuorille urheilijoille.