Uutisen päiväys

17.8.2018← Takaisin

Minna Truhponen nuorisovalmennuksen koordinaattoriksi Ski Jyväskylään

  Ski Jyväskylään haettiin alkukesästä uutta työntekijää ja hakijoiden joukosta nuorisovalmennuksen koordinaattoriksi valittiin Minna Truhponen, joka aloittaa uudessa työssään 3.9.

  Ohesta voi lukea Minnan esittelyn.

  Oma urheilutausta: 
  Liikuntaa ja urheilua olen harrastanut pienestä pitäen. "Omaksi lajiksi" muodostui suunnistus, jossa olen kilpaillut noin 20 vuotta. Nuorempana kilpailin myös yleisurheilussa, hiihtosuunnistuksessa ja pesäpallossa.

  Harrastukset:
  Kaikenlainen liikunta, lukeminen, leipominen, palapelien kasaaminen ja pojan kanssa leikkiminen.

  Koulutus:
  Liikuntatieteiden maisteri, pääaineena valmennus- ja testausoppi. Lukioni kävin Hankasalmella suunnistuslukiossa. Suunnistuksessa ja yleisurheilussa olen käynyt useita lasten ja nuorten ohjaajakoulutuksia, sekä lisäksi minulla on ohjaajalisenssi kolmelle eri LesMills-tunnille.

  Työura: Olen työskennellyt hyvin erilaisissa tehtävissä aina myyjästä ruohonleikkaajaksi ja matkaoppaasta tarjoilijaksi. Viimeiset vuodet olen työskennellyt liikunnanohjaajana niin Suomessa kuin ulkomaillakin, ja seuratyötä olen tehnyt lukioajoista alkaen. Tällä hetkellä olen vahvasti mukana järjestämässä isoa nuorten suunnistustapahtumaa, Nuorten Jukolaa. Syyskuun alussa on uusien haasteiden aika kun aloitan Ski Jyväskylässä nuorisovalmennuksen koordinaattorina.

  Tavoitteet ohjaajana/valmentajana: 
  Tarjota hyviä ja monipuolisia harjoituksia kaiken ikäisille, nähdä iloisia ilmeitä liikunnan jälkeen sekä nähdä urheilijoiden kehittyvän.