Uutisen päiväys

2.3.2018← Takaisin

Leinamo, Muhonen, Niemelä ja Mansikka avauspäivän mestarit Hopeasommassa

Kuhmon Hopeasompa käynnistyi perjantaina sähäkillä sprinteillä, joissa mestareiksi 16-vuotiaissa hiihtivät Valkeakosken Hakan Sonja Leinamo ja Ähtärin Urheilijoiden Ville Muhonen sekä 14-vuotiaissa Lempäälän Kisan Hetta Niemelä ja Liperin Hiihtoseuran Matti Mansikka.

Leinamon jälkeen seuraavat sijat veivät Ounasvaaran Hiihtoseuran Emilia Irvankoski ja Leinamon seurakaveri Saara Mattila.

”Tuntuu tosi hyvälle! Meni kisat hyvin ja sain parhaan mahdollisen tuloksen. Karsinnassa tuntui tosi hyvältä, ja se vire jatkui loppuun asti. Finaalissa lähdin vetämään alussa, loppusuoralla tiesin ekaa kertaa, että saatan voittaa koko kisan. Kun tästä tuli jo näin hyvä, en uskalla toivoa mitään erityistä”, Leinamo mietti viikonlopun jatkoa.

Muhosen jälkeen seuraavat sijat veivät Espoon Hiihtoseuran Oskari Yli-Penttilä ja Norrvalla Ski Teamin Alexander Ståhlberg.

”Todella hyvä päivä! Kultaa lähdettiin hakemaan. Aamulenkillä jo mietittiin, miten sellainen on mahdollista saada. Karsinta meni just niin kuin piti, sellainen rento, oma hiihto. Sitä me suunniteltiin, että toisena-kolmantena pitää olla loppusuoralle tullessa, ja siitä kaikki auki”, Muhonen sanoi.

Leinamon, Muhosen, Niemelän ja Mansikan videohaastattelut

Lisää Hopeasompa-tunnelmia Facebookissa @hopeasompa, Instagramissa @hopeasompa ja Twitterissä @hopeasompashl

Lehdistömuotoiset tulokset

Lauantain lähtölistat