Uutisen päiväys

19.2.2017← Takaisin

Lauantain palkinnot jaettiin juhlallisesti Ideaparkissa

Lauantain normaalimatkojen palkinnot jaettiin juhlallisesti kauppakeskus Ideaparkin keskusaukiolla. Noin 1 000 osallistujaa ja 200 palkintojen saajaa viettivät ikimuistoisen illan hyvän musiikin ja tietenkin upeiden urheilijoiden nostaessa mielialaa.

Jokaisesta sarjasta palkittiin 25 parasta kilpailijaa. Kolme ensimmäistä saivat Hopeasompa-mitalin ja 16-sarjan mitalikolmikko palkittiin vielä SM-mitaleilla.

Juhla Ideaparkissa vaati paljon järjestelyitä ja suunnittelua. Minuuttiaikataulu piti hienosti, kuten koko kisojen ajan.

- Pääsimme jopa ali tavoiteajan. Koko ilta meni upeasti ja urheilijat saivat arvoisensa juhlan, iloitsi tiedotuspäällikkö Antero Korhonen, joka oli illan pääorganisaattoreista.

Urheilijoita kukittivat ja palkitsivat muun muassa Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö ja kilpailun johtaja Ville Niemelä. Niemelä oli hieman muuttanut tyyliään, kun pitkähkö parta oli saanut väistyä ja puku komisti kilpailun johtajaa. Niemelä oli tarinan mukaan luvannut ajaa partansa, jos joku hiihtää tasatyönnöllä sprintin mitaleille. Ja niinhän myös tapahtui.

Iltajuhlaa kuvannut seuratyön jokapaikanhöylä Jani Huurne kehui lauantain juhlan arvokkuutta.

- Useita erilaisia juhlallisuuksia olen nähnyt, mutta Ideaparkin palkintojenjako oli kyllä arvoisensa huipennus.

Kuvia illan palkituista ja tunnelmista löytyy Jani Huurneen sivulta. Kuvien käyttö omaan käyttöön on sallittu, kun kuvaaja mainitaan yhteydessä. Kaupalliseen mainos- ja markkinointikäyttöön tulee sopia käytöstä kuvaajan kanssa.

https://janihuurne.kuvat.fi/kuvat/HOPEASOMPA2017/Ideapark/

Teksti: Antti Raunio
Kuva: Jani Huurne