Uutisen päiväys

15.12.2010← Takaisin

Yhdistetyn maailmancup jatkuu Ramsaussa

Yhdistetyn maailmancupia kilpaillaan tulevana viikonloppuna 18.-19.12.2010 Itävallan Ramsaussa. Ramsaussa kilpaillaan kaksi henkilökohtaista gundersen kipailua (HS 98/10.0 km).

 

 

Suomen joukkueessa Ramsaussa kilpailevat Hannu Manninen, Janne Ryynänen, Eetu Vähäsöyrinki ja Joni Karjalainen.

Hannu Manninen osallistuu ainoastaan lauantain kilpailuun 18. joulukuuta, sillä hänen tulee ehtiä maanantaiksi opinahjoonsa suorittamaan viimeisiä lentotuntejaan ja sunnuntain kilpailujen jälkeen ei ole toimivia lentoyhteyksiä. Mannisella on takana hyvä harjoittelujakso ja lähtee hyvillä mielin kilpailemaan Ramsauhun.
- Hyvillä mielin lähden taas kilpailemaan, tässä on nyt kolmen viikon tauko Rukan kisoista ja on mukava päästä taas kisailemaan. Olen saanut harjoitella pääasiassa kotona Rovaniemellä kun kouluhommat ovat viivästyneet. Koko ajan ollut hyvät olosuhteet harjoitella, ainoastaan parina päivänä pakkanen haittasi.

Rukalla vaivanneet ongelmat hyppäämisessä on saatu harjoittelujaksolla pois päivä järjestyksestä ja Manninen hakee parempaa sijoitusta Ramsausta.
- Tavoitteena on parantaa sijoitusta Rukan kisoista. Mäkituntuma on selvästi paremmalla mallilla kuin mitä oli Rukalla ja uskon pystyväni taistelemaan paremmista sijoituksista myös mäkiosuudella, kertoi Manninen luottavaisena.

 

Kalenteri- ja tulostiedot www.fis-ski.com