Uutisen päiväys

5.4.2017← Takaisin

Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot kokoontuvat Laajavuoressa 31.5.-1.6.2017

Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot kokoontuvat vuositapaamiseen ja vuosikokoukseen Jyväskylän Laajavuoreen keskiviikosta torstaihin 31.5. – 1.6.2017.

Tapaamisen muisteluteemoina ovat Lahden MM-hiihdot 1989, Val di Fiemmen MM-hiihdot 1991 ja Albertvillen talviolympialaiset 1992 sekä noiden vuosien ampumahiihdon OK- ja MM-kilpailut ja paralympialaiset Albertvillessä 1992. Mitalisteja kutsutaan kunniavieraiksi.

Wanhoilla Hiihtoveikoilla on Hiihtoliiton eri lajiryhmistä, ampumahiihtäjistä ja paralympiahiihtäjistä noin 160 jäsentä, jotka ovat kansainvälisen tason toiminnassa mukana olleita kilpailijoita, valmentajia tai hiihtojohtajia. Jäseninä on myös entisiä naisedustushiihtäjiämme (entiset Hiihtosiskot).

Ohjelmassa on ensimmäisenä iltana ”Muistojen Laila Kinnunen” -konsertti Palokan koululla.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntö- ja yhdistyksen nimen muutos (Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot). Jäsenet saavat kokouskutsun huhtikuun lopulla jäsenkirjeenä.

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Pekka Toivonen.


Teksti ja valokuvat sihteeri Matti Harju

 

Kuva 1: Hiihtoveikkoja ja Hiihtosiskoja Laajavuoreen kutsuvat rahastonhoitaja Markku Tunturi (vas.), puheenjohtaja Pekka Toivonen ja varapuheenjohtaja Viljo Sadeharju.

Kuva 2: Hiihtosiskoja kutsuvieraina Lahden MM-hiihdoissa sprinttipäivänä. Kuvassa Pirjo Aalto (vas.), Marjatta Kajosmaa, Hilkka Riihivuori ja Senja Nuolikivi.