Uutisen päiväys

8.2.2012← Takaisin

Veteraanien SM-hiihdot Vihdissä 10. - 12.2.2012

  Vihdin Viestin järjestämiin veteraanien SM-hiihtoihin on ilmoittautunut 39 viestijoukkuetta ja henkilökohtaisille matkoille 366 hiihtäjää. Perjantaina ratkotaan viestimestaruudet - nyt uutuutena myös sarjassa M 180 vuotta. Lauantaina ovat ohjelmassa perinteisen henkilökohtaiset matkat väliaikalähtönä ja sunnuntaina vapaan hiihtotavan yhteislähtökisat.

  Kilpailut alkavat perjantaina 10.2. klo 15.00 viesteillä. Viestimestaruuksista hiihdetään sarjoissa N120 V, M120 V, M150 V ja M180 V. Lauantaina 11.2. hiihdetään väliaikalähtönä perinteisen henkilökohtaiset matkat ja sunnuntaina on ohjelmassa vapaan tyylin yhteislähtökisat.

   

  Tarkemmat tiedot kilpailutapahtumasta ja osallistujista löytyvät kisasivuilta www.vihdinviesti.info. Sivuilta voi käydä katsomassa todellista kuvaa viiden kilometrin ladun nousuista ja laskuista suoraan hiihtäjän silmin kuvattuna.

   

  Ladut on saatu hyvään kuntoon ja latupohjat tiivistettyä hyvien pakkassäiden ansioista. Viime viikolla kisaisäntä Pekka Virtakoivu kävi tarkastamassa ladut ja totesi radan olevan kaikin puolin kunnossa. Säätiedostuskin näyttää lauhempaa säätä viikonlopulle ja toivottavasti kilpailut saadaan pidettyä normaaleissa pakkasolosuhteissa.

   

  Kilpailun järjestäjät toivottavat tervetulleeksi kaikki hiihtäjät, huoltajat ja yleisön seuraamaan kolmipäiväisiä SM-hiihtoja Vihdin Nummelaan.