Uutisen päiväys

25.11.2004← Takaisin

Veli-Matti Lindström sai kuvansa sukseen

Ennen Nordic Openingin kilpailutapahtumien alkua eri suksifirmat marssittavat usein urheilijoitaan lehdistön tentattavaksi. Torstaina ennen mäen karsintaa omia tuntemuksiaan valottivat mm. Veli-Matti Lindström, Martin Schmitt ja Adam Malysz.

Adam Malysz on tottunut viime vuosina kipuamaan ykköspallille kerta toisensa jälkeen. Viime kaudella tahti oli kuitenkin toinen ja puolalainen oli maailmancupin kokonaiskisassa vasta 12:s. Niinpä Malysz päätti vaihtaa suksimerkkiä ja muutos on näkynyt jo kesä-GP:n tuloksissa: Malysz voitti Grand Prix’n kokonaiskilpailun ja löysi jälleen itseluottamuksensa.
- Haluan vain jatkaa siitä, mihin olen tottunut: olemaan maailman paras mäkihyppääjä, myös tänä kautena, Malysz totesi.
Myös Martin Schmittin hypyt ovat takkuilleet viime kausina, ja hänkin hakee uutta tulemista suksien vaihdosta.
- Valmistelut tulevaa kautta varten ovat menneet ihan ok, ja toivottavasti tästä kaudesta tulee parempi kuin mitä aikaisemmat pari kautta ovat olleet, kokonaiscupissa sijoilla 20 ja 23 tuskaillut saksalainen sanoi.
Veli-Matti Lindströmin tulokset ovat olleet tasaisen varmoja viime kausina, mutta lahtelainen hamuaa yhä parempaa menestystä. Lahtelainen nähdään tällä kaudella takuuvarmasti jokaisessa maailmancupin kisassa, siitäkin huolimatta vaikka hän ei itse jostain syystä pääsisikään hyppäämään. Lindströmin kuva nimittäin koristaa Fischerin uutta mäkisuksea.
- Olin todella yllättynyt ja imarreltu, että juuri minun kuvani otettiin malliksi, ”Vellu” kertoi maireasti hymyillen.