Uutisen päiväys

21.11.2003← Takaisin

Veikkauksen vedonlyönti täyttää kymmenen vuotta

Veikkaus aloitti vedonlyönnin Suomessa 10 vuotta sitten. Ensimmäinen pelimuoto oli Pitkäveto ja ihan ensimmäisenä lyötiin vetoa jääkiekon I divisioonan kohteesta Karhu-Kissat- SaiPa.

Pitkäveto sai nopeasti rinnallaan uusia pelimuotoja ja tänä päivänä Veikkauksen suosituin vedonlyöntimuoto on Moniveto. Monesta muusta pelistä poiketen Moniveto on täysin suomalainen tuote. Nykyisin Monivetoa pelataan myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Nuoret miehet aktiivisimpia pelaajia

Reilu 10 prosenttia suomalaisista lyö vetoa ainakin joskus. Aktiivisimmin vetoa lyövät nuoret miehet ja yleisintä pelaaminen on suurissa ja keskisuurissa kaupungeissa sekä Etelä-Suomen läänissä. Vuonna 2002 vetoja lyötiin yhteensä lähes 194 miljoonalla eurolla.

Bonuskohteisiin 200 000 euroa

Veikkaus juhlistaa vedonlyönnin tasavuosia tarjoamalla pelaajille ylimääräistä voittorahaa viikolla 48. Kymmeneen eri kohteeseen lisätään 10 000 - 30 000 euroa bonusrahaa, joka nostaa näiden kohteiden kertoimia. Kaikkiaan bonusrahaa jaetaan 200 000 euroa.

Lisää tietoa vedonlyönnin suurimmista kertoimista sekä bonuskohteista löytyy Veikkauksen nettisivuilta www.veikkaus.fi/yritys/

Perjantaina 21.11. avataan myös vedonlyönnin 10-vuotissivut osoitteessa www.veikkaus.fi

KILPAILU:

Katso kuinka Janne rokkaa ja voita Ibanez-sähkökitara. 

Taitopelien 10-vuotisjuhlan kunniaksi on saatu joukko suomalaisia urheilusankareita näyttämään kuinka kitaransoitto onnistuu ilman sähköä. Katso filmit osoitteessa www.veikkaus.fi ja osallistu arvontaan. Pääpalkintona Ibanez-sähkökitara kaikilla herkuilla. Lohdutuspalkintoina arvotaan muutakin pientä kivaa, kuten Janne Ahosen hyppysuksi ja Raipe Helmisen pelipaita ja nimmarilla. Filmit ja kilpailu pyörähtävät käyntiin perjantaina 21.11.2003.