5.1.2004← Takaisin

Tuttu nimi jälleen naisten pujottelun kärjessä: Anja Pärson

Uusi vuosi ei tuonut mitään uutta naisten pujottelun kärkeen. Maailmancupin voittajaksi Ranskan Megevessä nousi jälleen Ruotsin väkivahva Anja Pärson. Suomalaisista Henna Raita näytti noususuhdanteen jatkuvan: yhdestoista.

Suomalaisista Tanja Poutiainen oli ensimmäisen kierroksen jälkeen "normaalisti" kuudentena Itävallan Marlies Schildin johtaessa 0,22 sekuntia ennen maannaistaan Nicole Hospia. Tanja edellä viidentenä oli Anja Pärson ja hänen perässään 0,17 sekunnin päässä Saksan Martina Ertl.

Toinen kierros osoittautui todella hankalaksi. Ei kuitenkaan Ruotsin vahvalle Anja Pärsonille. Hän nousi selvään voittoon ennen Itävallan Marlies Schildiä. Kolmannen sijan jakoivat saksalaiset Martina Ertl ja Monika Bergmann-Schmuderer. Ulos ajoivat mm. ensimmäisen kierroksen jälkeen kolmantena ollut Annemarie Gerg, Ranskan Laure Pequegnot ja Sveitsin Sonja Nef.

Suomen Henna Raita teki toisellaan hienon, varman laskun ja nousi ensimmäisestä kierroksesta kymmenen sijaa. Raita sijoittui lopputuloksissa 11:ksi ja oli toisen kierroksen kuudenneksi nopein laskija.

Tanja Poutiaisella oli toisessa laskussaan suuria vaikeuksia. Hän lähes kaatui, pysyi kuitenkin radalla mutta putosi lopulta sijalle 23. Vielä pahempi melkein-kaatuminen kävi ensimmäisen kierroksen jälkeen toisena olleelle Nicole Hospille. Hän sinnitteli maaliin ja oli lopulta toisen kierroksen viimeinen tuloksen saanut kilpailija yli kuusi sekuntia kärjestä jääneenä.