7.4.2017← Takaisin

Tuorein hiihtolajien nuorten maailmanmestari on kumparelaskija Riku Voutilainen

Taivalkosken Kuohua edustava Riku Voutilainen on voittanut nuorten maailmanmestaruuden parikumpareissa Italiassa.

Freestylehiihdon junioreiden maailmanmestaruuskilpailut käytiin viime viikolla Italian Chiesa in Valmalencossa. Kumparekilpailussa sijalle 25. laskenut Suomen Riku Voutilainen löi parikumpareissa ison vaihteen silmään ja nappasi MM-kultaa.

- Treeneissä ja eilisessä kisassa ei oikein kulkenut, mutta tänään oli hyvä päivä ja heti tuli tulosta. Finaalilaskussa sai toki laskea kovaa, mutta muuten tänään oli helpon tuntuinen päivä, Voutilainen hehkutti tuoreeltaan kilpailun jälkeen.

Kisan toinen suomalainen, Miska Mustonen sijoittui kymmenenneksi.

Naisten parikumpareissa oli mukana myös kaksi suomalaista. Riikka Voutilainen laski sijalle 14. ja Kreeta Holopainen oli 15:s.