7.8.2018← Takaisin

Rullahiihdon Suomen mestaruudet ratkottiin Imatran Ukonniemessä

Imatran Ukonniemen stadionilla hiihdettiin viikonloppuna rullahiihdon SM-kilpailut. Lauantaina kilpailuohjelmassa oli sprinttimatkat, sunnuntaina kilpailtiin pitkät matkat. Maastohiihdon maajoukkuehiihtäjiä ei tänä vuonna mukana nähty.

Lauantaina naisten yleisen sarjan voitti Siilinjärven Hiihtoseuran Johanna Ukkola. Toiseksi sprinttifinaalissa hiihti Nastassia Kinnunen (Kontiolahden Urheilijat)  ja kolmanneksi Liperin Hiihtoseuran Petra Torvinen. Miesten yleisen sarjan voiton lauantaina vei Lauri Lepistö (Kouvolan Hiihtoseura), toiseksi maaliin taisteli Verneri Suhonen (Hollolan Urheilijat -46) ja kolmanneksi Vesa Kallio (Imatran Urheilijat).

Rullahiihdon SM-kilpailut Sprintit – Tulokset

Sunnuntaina naisten 20 kilometrin kilpailussa Suomen mestaruuden vei Imatran Urheilijoiden Venla Lehtonen. Lehtonen otti voiton lähes 1,5 minuutin erolla toiseksi tulleeseen Johanna Ukkolaan. Kolmanneksi hiihti Nastassia Kinnunen.

Miehet hiihtivät sunnuntaina 30 kilometrin kilpailun. Voittajaksi kilpailussa selviytyi Lauri Lepistö ennen Kari Varista (Ilmajoen Kisailijat) ja Vesa Kalliota (Imatran Urheilijat)