Uutisen päiväys

17.8.2014← Takaisin

Prevc voitti, Muotka hyppäsi Puijolla kolmanneksi

Puijon Kisojen kesäkisojen viikonloppu päättyi suomalaisittain iloisissa merkeissä, kun Olli Muotka nousi jälleen podiumille. Muotka oli sunnuntain kisassa kolmas.

– Joo, eilinen työtapaturma (15:s) tuli korjattua. Eilen jostain syystä ei vain toiminut, mutta kas kummaa  tänään taas toimi, Olli Muotka kommentoi kisan jälkeen.

Slovenian Cene Prevcille ei löytynyt voittajaa viikonlopun COC kilpailuissa, Prevc voitti molemmat Puijolla käydyt COC kilpailut. Sunnuntaina slovenialainen oli paras molemmilla kierroksilla ja kuittasi voiton 14,7 pisteen marginaalilla. Suomalaisittain parhaasta suorituksesta vastasi Olli Muotka, ollen hienosti päivän kilpailun kolmas.

Kakkospaikka päivän kilpailussa, samoin kuin eilenkin - myös Sloveniaan ja Miran Zupancic:lle. Päivän kilpailun kolmanneksi Olli Muotka, joka paransi ensimmäiseltä kierrokselta sijoitustaan yhdellä ottaen paikan palkintopallilta Slovenialaisten rinnalla.

Muut suomalaiset: Sami Heiskanen 17:s, Juho Ojala 21:s, Andreas Alamommo 32:s, Antti Aalto 33:s, Ossi-Pekka Valta 34:s, Ville Korhonen 35:s, Lasse Moilanen 36:s ja Eetu Meriläinen 39:s.

Puijon kisaviikonloppu onnistui Muotkalta mainiosti, saaliina kolme podiumpaikkaa, joista kaksi ylimällä pallilla.
– Tämä oli kaiken kaikkiaan aivan mahtava viikonloppu mulle. Mulla on kuitenkin ollut tosi rankka kevät  takana ja hyppy on ollut ihan hukassa ja varmaan käytännössä tiputettiin jo maajoukkueestakin. Tänne piti tulla antaa näyttöjä. Toivottavasti nämä nyt oli ihan tarpeeksi hyvät näytöt tähän kohtaan.

Kisan tulokset kokonaisuudessaan. COC Kuopio 17.08.