Uutisen päiväys

30.1.2005← Takaisin

Ounasvaaran Hiihtoseuran naiset eivät luovu sprintin valtikasta

Ounasvaaran Hiihtoseura otti sprinttiviestin SM-kultaa Jämillä sunnuntaina Mona-Liisa Malvalehdon ja Pirjo Mannisen tuomana. Hopeamitalille tulivat Joutsan Pommin Riitta-Liisa Lassila ja Pirjo Porvari. Pronssille hiihti Lappeen Riento joukkueella Riikka Sarasoja ja Mari Vahviala.

Henkilökohtaisessa sprintissä perinteisellä mitaleilla ollut Ounasvaaran kaksikko piti  hyvää vauhtia myös hiihtotavan vaihtuessa. Mona-Liisa Malvalehdon kanssa samoilla osuuksilla hiihtänyt Riitta-Liisa Lassila toki teki ensimmäisellä kerralla vastakkain hiihdettäessä tähän selvän eron, jonka Pirjo Manninen kuitenkin Pirjo Porvaria vastaan hiihtäessään kiri kiinni ja meni ohi. Toisella kerralla Malvalehto ei enää antanut yllättää itseään ja lähetti Pirjo Mannisen kärjessä ankkuriosuudelle. Manninen ei antanut itseään yllättää ja OH:n kolmas sprinttikulta oli varma.

OH:n joukkueesta Mona-Liisa Malvalehto on ollut kultaa voittaneessa joukkueessa joka kerta kun laji on ollut SM-ohjelmassa. Pirjo Manniselle sprinttiviestin SM-kulta oli toinen. Vuonna 2003 toinen kultamitalisti oli Nita Tennilä.

Tulokset: