Uutisen päiväys

12.3.2013← Takaisin

Nuorten SM-hiihdot viikonloppuna Taivalkoskella

Noin 440 nuorta hiihtää viikonloppuna Taivalkoskella kauden viimeisissä nuorten SM-hiihdoissa. Lauantaina 16.3. on naisilla viiden ja miehillä kymmenen kilometrin vapaan matkat ja sunnuntaina 17.3. pidemmät, naisilla kymmenen ja miehillä viisitoista kilometriä, perinteisellä.

Tiedossa on haastava ja kova kisa Taivalvaaran maaliskuisessa kevätauringossa.
 

Lähtölistat ovat nähtävissä kisajärjestäjä Metsä-Veikot 84 ry:n nettisivuilla. Online-ajassa toimivaan tulospalveluun tulee kisapäivinä linkki sivuille http://www.metsaveikot85.fi/fi/SM%202013.html. Voittajakolmikkojen kuvat ja haastattelut julkaistaan myös pian seremonioiden jälkeen.


Maanantaina kisa-alueen rakennustyöt etenivät hyvinkin aikataulussaan, kun Taivalkosken kunnanjohtaja Jukka Mikkonen kävi katsastamassa aluetta.
”Kisojen järjestelyt ovat pienelle runsaan neljäntuhannen asukkaan kunnassa toimivalle seuralle mittava ponnistus. Pienuus on opettanut yhteistyöhön. Niinpä näissäkin kisoissa on järjestävän seuran lisäksi lukuisa joukko muita seuroja ja yhdistyksiä talkootöissä,” Mikkonen kertoo.

Kunnan kannalta onnistunut kisaviikonloppu on merkittävä imagon rakentaja ja välittää positiivista viestiä paikkakunnasta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista hyvin laajalle alueelle.
 

Kunnan tervehdyksenä Mikkonen toivottaa luistavia latuja ja kevätauringon lempeää rusketusta kaikille hiihdon harrastajille ja viikonloppuna Taivalkoskelle saapuville kilpailijoille ja kisavieraille.
 

Kisajärjestäjien tiedote