Uutisen päiväys

28.2.2011← Takaisin

Naisten viestijoukkueet nimetty

Päävalmentaja Magnar Dalen on tehnyt maanantai-iltana vaintansa naisten parisprinttiin ja viestiin Oslon MM-hiihdoissa keskiviikkona ja torstaina.


Naisten parisprintin joukkueen muodostavat Aino-Kaisa Saarinen ja Krista Lähteenmäki.

- Kaksi parasta 10 km perinteisen maanantain kisan naista saivat paikan kilpailuun. Tärkeintä kisassa on vauhtikestävyys ja on reilua antaa päivän kahdelle parhaalle paikka. Odotan tältä, kuten viestijoukkueeltakin mitaleista taistelemista, päävalmentaja Magnar Dalen kommentoi.

Naisten viestijoukkueen muodostavat Pirjo Muranen, Aino-Kaisa Saarinen, Riitta-Liisa Roponen ja Krista Lähteenmäki. Hiihtojärjestys on myös tämä.

- Vahva joukkue. Siinä kaikki tällä erää joukkueestamme, Dalen toteaa.

Parisprintin karsinta käynnistyy keskiviikkona kello 13.15 (Suomen aikaa) ja finaalit kello 15.15 (Suomen aikaa). Naisten viesti alkaa torstaina kello 15 Suomen aikaa.

Miesten joukkue parisprinttiin ja viestiin ilmoitettaan huomenna kello 18 joukkueen tiedotustilaisuudessa.

Parisprintin tiedotustilaisuus järjestetään joukkueen hotellilla SAS Fornebussa Lysakerissa tiistaina kello 18. Paikalla ovat kaikki joukkuesprintin hiihtäjät, valmennusjohto, Hiihtoliiton puheenjohtaja Matti Sundberg, joukkueen lääkäri Jari Havela sekä kisapappi Leena Huovinen.

Toni Flink
Suomen Maastohiihto ry
Maajoukkueen tiedottaja MM-Oslo 2011
Press Manager Cross-Country Skiteam Finland WC 2011

+ 358 40 147 4148 (Oslo 17.2.-7.3.)
+358 40 777 3396 (Suomessa)
skype: toni.flink
toni.flink@gmail.com