7.2.2004← Takaisin

Naisten suurpujottelussa tuttu tahti: Pärson voittoon, Poutiainen kuudes

Region Arberissa käydyssä naisten suurpujottelun maailmancupin kilpailussa Ruotsin Anja Pärson oli jälleen ylivoimainen. Suomen Tanja Poutiainen laski taas tuttuun varmaan tahtiinsa ja sijoittui kuudenneksi.

Ylivoimainen ruotsalainen oli johdossa jo ensimmäisen kierroksen jälkeen ja laski toisella kierroksella toiseksi nopeimman ajan. Ero toiseksi sijoittuneeseen, toisellaan hurjan nousun tehneeseen Slovenian Tina Mazeen oli lähes kaksi sekuntia, 1,98. Ensimmäisen kierroksen jälkeen toisena ollut Itävallan Renate Götschel oli toisella kierroksella vasta 16:ksi nopein. Se riitti kuitenkin kilpailun kolmanteen sijaan.

Suomen ykköslaskija Tanja Poutiainen oli ensimmäisen kierroksen jälkeen yhdeksänneksi nopein, 1,23 johtanutta Pärsonia jäljessä. Toisen kierroksen kahdeksanneksi nopein aika riitti yhteistuloksissa kuudenteen tilaan - tuttua, varmaa Tanjaa jälleen.