22.11.2003← Takaisin

Miller jälleen voittoon, Palander viides

Alppirinteiden ihmemies USA:sta, Bode Miller, otti jälleen voiton alppihiihdon maailmancupin suurpujottelussa Park Cityssä Yhdysvalloissa. Suomen Kalle Palander oli viides

Kauden toinen kilpailu ja voittajana jälleen Bode Miller. Ensimmäisen kierroksen jälkeen kakkosena ollut yhdysvaltalainen jätti toisella kierroksella muut ihmettelemään ja oli ylivoimaisesti nopein ja nousi samalla koko kilpailun ykköseksi. Toiseksi tuli Itävallan Andreas Schifferer ja kolmanneksi maanmiehensä Hans Knauss, joka johti kilpailua ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen hienosti kolmantena ollut Suomen Kalle Palander laski hyvin myös toisellaan, mutta joutui antamaan periksi kaksi sijaa. Tuloksena oli Kallen kaikkien aikojen paras suurpujottelusijoitus maailmancupissa. Hän oli viides, vain 0,13 sekuntia palkintopallista.

Sami Uotilan kohtalona oli olla ensimmäinen, joka karsiutui toiselta kierrokselta eli sijoitus oli 31:s. Numerolla 66 laskenut Jukka Leino oli lopputuloksissa 55:s.