Uutisen päiväys

26.1.2012← Takaisin

Keuruun radoille hiihtäjiltä kiitosta

Keuruun SM-hiihtojen radat saivat torstaina hiihtäjiltä kiitosta. Krista Lähteenmäki ja Anssi Pentsinen pitivät niitä vaihtelevina ja vaativina. Järjestäjille päivittäin vaihtuva hiihtotapa aiheuttaa lisätyötä, mutta ratamestari Erkki Virkalahti totesi tyynesti, että aikaa on aina koko yö. Perjantaina hiihdetään reilun kolmen kilometrin mittaiset prologit, jotka ovat ensimmäisen kerran SM-kisojen ohjelmassa. Krista Lähteenmäki totesi, että nuoren polven hiihtäjät ovat tottuneet tällaisiin matkoihin.


Järjestäjille ohjelma teettää työtä, sillä lauantaina hiihtomatkoille lähtö tapahtuu perjantain tulosten perusteella ja kymmenet hiihtäjät on lähetettävä matkaan muutaman sekunnin sisällä.
Kilpailujen johtaja Veikko Ahonen kertoi, että ennätyksellinen osallistujamäärä yllätti järjestäjät. Hän piti ongelmaa kuitenkin positiivisena.
Keuruun Kisailijoiden Matti Aalto kuittasi mahdollisen jonossahiihdon toteamuksella, että kansallisetkin kilpailijat pääsisivät tutustumaan kansainvälisten kisojen tunnelmaan.

Lähde: Keuruun SM-kisojen tiedotus