Uutisen päiväys

16.12.2012← Takaisin

Järvelä jatkoi palkintokorokesijojen sarjaansa

Maija Järvelä ylsi nolla-ammunnalla kolmanneksi takaa-ajossa vammaisampumahiihdon maailmancupissa Vuokatissa. Pikamatkan tavoin voiton liikuntavammaisten pystyhiihtäjien luokassa vei Ukrainan Oleksandra Kononova, jolle Järvelä hävisi 2.49,0.

”Podiumpaikkaan pitäisi olla tyytyväinen, mutta en ole tähän suoritukseen kyllä tyytyväinen. Jaloissa on sellaiset kestohapot, jotka eivät liiku sieltä mihinkään. Ei kyllä muutenkaan ollut oikein virkeä olo, en oikeasti jaksanut hiihtää. Eilinen painoi aika pahasti. Ammunnassa oli tänään hitaat nollat, ei olisi kyllä ollut varaa ottaa yhtään sakkoa. Jotain palautumisen kanssa on tehtävä, kun tuntuu, etteivät jalat lähde palautumaan sitten millään”, Järvelä tuumi.

Ampumahiihto on Järvelälle päälaji, mutta maastohiihtäjä Ilkka Tuomistolle se oli viikonlopun mittainen kokeilu. Tuomisto ampui neljän ammunnan takaa-ajossa kaikkiaan 13 sakkoa ja tuli lopulta maaliin 13:ntena.

”Hiihto oli sinänsä ihan OK, tietysti sakkorinkien kiertäminen vähän syö aina. Kotipuolessa on tarkoitus seuraavat viikot treenata ja käydä kisoja. Uutena vuotena Tampereen alueella sitten seuraavaksi”, sunnuntaina kotiin suunnannut Tuomisto sanoi.

Vammaishiihdon ja –ampumahiihdon maailmancupin kilpailut Vuokatissa päättyvät tiistaina ampumahiihdon pitkällä matkalla. Suomalaisista mukana on Maija Järvelä.

Tulokset:
www.vuokattievents.fi/ipc