Uutisen päiväys

24.8.2018← Takaisin

In Memoriam Pertti Törmi

Pitkäaikainen hiihtovaikuttaja Pertti Törmi nukkui ikiuneen 7.8.2018 kotonaan Oulussa 65-vuotiaana.

Pertti toimi laajalla rintamalla hiihdon parissa – niin seura-, piiri- kuin liittotasolla. Hiihtoliiton luottamustehtävissä Pertti toimi kuolemaansa saakka. Hän oli Suomen Maastohiihto ry:n hallituksen jäsen vuosina 2011–2014, Hiihtoliiton maastohiihdon johtoryhmän jäsen 2014–2016 ja liittovaltuuston varajäsen 2011–2018. Lisäksi hän toimi monissa maastohiihdon työryhmissä.

Pertillä oli aikaa myös piiri- ja seuratyölle. Pohjois-Pohjanmaan Hiihdon johtokunnassa hän toimi vuosikymmeniä ja oli kuollessaan sen puheenjohtaja. Hän toimi myös piirivalmentajana, nuoriso- ja koulutusvastaavana sekä Hopeasompa-päällikkönä.

Oulun Hiihtoseurassa Pertti oli useiden vuosien ajan valmentajana sekä hiihtojaostossa ja johtokunnassa jäsenenä. Tervahiihdossa hän oli monissa eri tehtävissä, viime vuosina teknisenä asiantuntijana. Hiihdon lisäksi soutu oli lähellä Pertin sydäntä ja hän toimi Oulun Kilpa-Veljien puheenjohtajana ja Oulujoen Tervasoudun puuhamiehenä.

Pertti hoiti täsmällisesti ja tuloksellisesti kaikki tehtävänsä, näki laajasti kokonaisuudet ja erityisesti sen, että järjestötoiminnassa on oltava talousresurssit kunnossa.