Uutisen päiväys

19.12.2012← Takaisin

Hiihtoliitto ja Infront solmivat viisivuotisen mediasopimuksen

Pohjoismaisten hiihtolajien maailmancupin mediaoikeudet Infrontille Suomen Hiihtoliitto ja Infront Sports&Media ovat laajentaneet yhteistyötään koskemaan myös maailmanlaajuisia mediaoikeuksia pohjoismaisten lajien FIS maailmancup –kilpailujen osalta Suomessa.

 

Nyt solmittu mediasopimus on viisivuotinen ja koskee kausia 2013/2014–2017/2018. Sopimuksen piirissä ovat kaikki mäkihypyn, yhdistetyn ja maastohiihdon maailmancup osakilpailut Kuusamossa, Lahdessa ja Kuopiossa. Lisäksi sopimuksen piiriin kuuluvat myös SM-hiihtojen sekä Suomen Cupin mediaoikeudet. Sopimuksen myötä Infront vastaa kaikkien sopimuksen tapahtumien TV-tuotannosta.

Infront on kansainvälisen hiihdon avainpelaajana jatkuvasti kasvattanut FIS maailmancup -tapahtumien maailmanlaajuista medianäkyvyyttä.

Suomessa Infront hallinnoi media- ja markkinointioikeuksia myös alppihiihdon maailmancupissa Levillä, mediaoikeuksia freestylen maailmancupissa sekä pohjoismaisten lajien markkinointioikeuksia. Nyt tehty mediasopimus täydentää entisestään Infrontin roolia Suomen Hiihtoliiton merkittävänä yhteistyökumppanina sekä hiihtolajien medianäkyvyyden edistäjänä Suomessa ja kansainvälisesti. Infront hallinnoi tämän sopimuksen myötä pääosaa  hiihtolajien maailmancupin mediaoikeuksista.