3.12.2004← Takaisin

Henna Raita Euroopan cupin voittoon Åressa

Suomen Henna Raita voitti ylivoimaisesti pujottelun Euroopan cupin osakilpailun perjantaina Ruotsin Åressa. Suomalaismenestyksen täydensi Marika Ollikka neljännellä sijallaan.

Kilpailussa sijoittui toiseksi puolalainen Katarzyna Karasinska jäi yli kahdeksan sekunnin kymmenyksen päähän Kolmanneksi laski ranskalainen Florine De Leymarie.

Muista suomalaista Eeva Kilpelänaho sijoittui 26:nneksi. Noora Haterma keskeytti toisella kierroksella.

Raita ja Ollikka menestyivät Euroopan cupissa Åressa jo torstaina. Tuolloin Raita sijoittui kuudenneksi ja Ollikka seitsemänneksi De Leymarien voittaessa.

Raidan kausi on alkanut hyvin myös maailmancupissa. Hän on pujottelun maailmancupissa sijalla 24 kerättyään maailmancupin avauksessa Aspenissa Yhdysvalloissa 19 pistettä. Hän oli ensimmäisessä kilpailussa 23:s ja toisessa 20:s.