Uutisen päiväys

18.4.2013← Takaisin

Hakeminen Vuokatin Urheiluakatemian yläkoululeiritykseen

    Nyt nuorilla urheilijoilla on mahdollisuus osallistua hiihtoleireille ilman, että tarvitsee olla pois koulusta. Vuokatti Urheiluakatemia järjestää yläkoululeiritystä kaudelle 2013 - 2014 siten, että urheilija majoittuu ja tekee harjoitukset Vuokatin Urheiluopistolla sekä käy iltapäivällä koulua Tenetin yläkoulussa. Yläkoululeiritys on ensimmäinen vaihe Vuokatti Urheiluakatemian urheilijanpolulla ja jonka luonnolliseksi jatkoksi tulee Sotkamon urheilulukio. Leirejä on yhteensä viisi, joista yksi on kesällä ja neljä muuta kouluvuoden aikana.

    Leirit ovat kestoltaan kuuden vuorokauden mittaisia. Ne alkavat sunnuntaina ja päättyvät lauantaina. Leirien valmennuksesta vastaavat Vuokatti Urheiluakatemian valmentajat ja harjoittelu on suunnattu erityisesti yläkouluikäisille. Kouluasioiden järjestämisestä urheilijan oman koulun opettajien kanssa sopii Tenetin yläkoulun yhdysopettaja.

    Leiritykseen valitaan 20 maastohiihtäjää hakemusten perusteella. Hakijoiden tulee olla ensi lukuvuonna 8. ja 9. luokan oppilaita eli vuosina 1998 ja 1999 syntyneitä urheilijoita. Valitut urheilijat jaetaan kahteen ryhmään, molempiin tulee 10 maastohiihtäjää. Ryhmät leireilevät kouluviikoilla eri aikaan, kesäleiri on molemmille ryhmille yhteinen. Ryhmään valinta edellyttää sitoutumista osallistua kaikille leireille.

    Lue oheisesta tiedotteesta hakuohjeet.