Uutisen päiväys

1.2.2018← Takaisin

Eveliina Piippo sijoittui neljänneksi alle 20-vuotiaiden yhdistelmähiihdossa Sveitsissä

 Maastohiihdon nuorten MM-kilpailut jatkuivat tänään alle 20-vuotiaiden yhdistelmähiihdoilla. Miehet hiihtivät 10 +10 kilometrin kilpailun ja naiset 5 + 5 kilometrin kilpailun. Naisten kilpailussa Eveliina Piippo hiihti parhaana suomalaisena neljänneksi. Piippo lähti hakemaan kilpailusta parempaa sijoitusta.

- Kyllähän mä vähän niinku kultaa tältä matkalta ajattelin vielä tänne reissuun lähtiessä, se oli tavoitteena. Näihin viime päiviin nähden, niin kai tähän pitää olla tyytyväinen. Ei mennyt ihan putkeen tosiaan nämä edelliset kisapäivät ja välipäivät tässä, kommentoi Piippo.

Toiseksi parhaana suomalaisena maaliin hiihti edellisesti kilpailusta pronssia napannut Anita Korva. Korva sijoittui tänään sijalle 11.

- Tosi rankka on toi latu ja varmaan itellä alkaa pikkuhiljaa painaa kisat. Vaikeeta oli, heti pertsalla jäi sinne taakse, joutui sieltä kokoajan hiihtää kiinni. Ei jotenkin kroppa oikeen lähtenyt mukaan hiihtoon, hapokasta oli, kertasi Korva.

Rebecca Immonen oli kilpailussa 26:s ja Emmi Lämsä 57:s.

Miesten alle 20-vuotiaiden yhdistelmähiihdossa parhaiten suomalaisista sijoittui Juuso Tossavainen, joka oli kilpailussa 27:s. Rankka 20 kilometrin kilpailu antoi urheilijalle osviittaa siitä, että huonossakin tilanteessa pystyy venymään kilpailussa.

- Sai taas sitä suomalaista sisua näyttää tuossa vapaalla. Lähdettiin hakemaan selkä selältä parempia sijoituksia. Se onnistui jollain tavailla, mutta kyllähän tuo sijoitus vielä on pettymys, kommentoi Tossavainen.

Lassi Vuorinen oli kilpailun 40:s, Leo Rantahalvari 52:s ja Miro Karppanen sijalla 56.

Naisten tulokset
Miesten tulokset

Urheilijoiden kommentteja Soundcloudissa

Eveliina Piippo

Anita Korva

Juuso Tossavainen

Lassi Vuorinen

Kuva: Heidi Lehikoinen