Uutisen päiväys

29.2.2012← Takaisin

Enervit ja Suomen Maastohiihto ry yhteistyöhön

Enervit ja Suomen Maastohiihto ry ovat solmineet 1 + 2-vuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Enervit toimii Suomen Maastohiihto ry:n yhteistyökumppanina. Enervit toimittaa sopimuskauden aikana maastohiihtomaajoukkueen käyttöön urheilujuomat ja -ravinteet. Solmitun yhteistyösopimuksen tavoitteena on tukea maajoukkueiden toimintaa sekä tarjota maastohiihdon seuroille, valmentajille ja urheilijoille uusi kanava hankkia urheiluravinteita Enervitin verkkokaupasta.

”Olemme erittäin tyytyväisiä sopimukseen Suomen Maastohiihto ry:n kanssa” kertoo Enervitin maahantuojan Max Trading Oy:n toimitusjohtaja Mikael Santavirta. ”Uskomme, että sopimuksen myötä Enervitin imago ja brändi pohjoismaisen hiihdon parissa vahvistuu sekä Enervit saa myös paljon positiivista näkyvyyttä maastohiihdon kautta”, kertoo Santavirta. ” Keskustellessamme yhteistyömahdollisuuksista ja ennen kaikkea sen mahdollisista kehittämissuunnista, löysimme nopeasti yhteisen sävelen, joka tulee kehittämään ja viemään tulevina vuosina yhteistyötämme varmasti eteenpäin. Uutena yhteistyön sisällöllisenä asiana voidaan mainita mm., tarjoamme maastohiihdon seuroille, valmentajille ja urheilijoille myös oman kanavan hankkia Enervit- tuotteita erikoishinnoin verkkokaupastamme”, Santavirta jatkaa.

”Olemme tehneet Enervitin kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden eri maajoukkueiden osalta ja onkin erinomaisen hienoa, että yhteistyömme jatkuu, sekä myös kasvaa uusien sopimussisältöjen myötä Enervitin kanssa. Sen lisäksi, että Enervit varustaa maajoukkueemme huipputuotteillaan, järjestämme maajoukkueurheilijoillemme myös jatkossa vuosittain harjoitusleirien yhteydessä urheiluravinneluentoja sekä koulutuksia yhdessä Enervitin asiantuntijoiden kanssa”, toteaa Jarkko Ruhanen Suomen Maastohiihto ry:stä.

Lisätietoja:

Suomen Maastohiihto ry
Jarkko Ruhanen
markkinointijohtaja
puh: 0400 152 712

Max Trading Oy / Enervit
Mikael Santavirta
toimitusjohtaja
puh: 0400 443 343
www.enervit.fi