Uutisen päiväys

20.1.2019← Takaisin

Chaux-Neuven triplaviikonloppu päätökseen

Yhdistetyn miesten kova urakka saatiin päätökseen sunnuntaina, kun kolmeen päivään käytiin kolme kisaa. Sunnuntain 15km kisan voitti Itävallan Mario Seidl, ennen Saksan Fabian Riessleä ja maamiestään Franz-Josef Rehrliä. Suomalaisista viikonlopun päätöskilpailuun selvisi vain Ilkka Herola, sillä kahden ensimmäisen kilpailun jälkeen vain 30 parasta jatkoi sunnuntain kilpailuun. Ilkka Herola hiihti päivän kilpailussa sijalle 22.

Herola oli edellisten kilpailujen ja tämän päivän hyppyjen jälkeen kaukana kärjestä ladulle lähdettäessä, mutta teki jälleen ladulla hyvän suorituksen. Herola oli hiihtoajoissa tänään koko porukan kolmanneksi nopein. Tämä ei kuitenkaan miestä juuri lämmittänyt kisan jälkeen.

"Oli aika karmee viikonloppu kaikin puolin, ei jäänyt paljoa positiivista kerrottavaa. Tänään toinen hyppy oli vielä oikein semmonen hasardi. Tietysti ei tässä tilanteessa oo muuta vaihtoehtoo kun yrittää hakee sitä muutosta ja se vähän niinkun louhahti ja siinä meni viimenenki mahdollisuus parantaa sijotuksia kokonaiskisan kannalta. Joutaa reenaamaan taas kotio, että yritellään opetella hyppäämään", Herola vaikeuksistaan mäkiosuudella.

"Käytiin sitten hiihtämässä 15km, onhan toi nyt eri malliin miesten matka mitä ne pari aikasempaa, kun on vielä niin helppo tuo rata. Vitosella ja kympillä ei vielä tuu minkäännäkösiä eroja, mutta näköjään se alkaa erottelemaan kun hiihdetään 15km", Herola päivän hiihto-osuudesta.

Tulokset
Kommentit Soundcloudissa

Kuva: Romina Egger