Uutisen päiväys

15.1.2010← Takaisin

Anssi Koivuranta ei osallistu Schonachin maailmancupiin

    23.-24.1. kilpaillaan yhdistetyn maailmancupin osakilpailut Saksan Schonachissa. Koivuranta ei osallistu Schonachin kilpailuun viisauden hampaan poiston toipilasajan vuoksi.

    Yhdistetyn maajoukkue päätti jättää maailmancupin osakilpailut tänä viikonloppuna Ranskan Chaux-Neuvessa 16.-17.1.2010 väliin ja rauhoittaa aikaa harjoittelulle. Viikon kuluttua maailmancupia kilpaillaan Saksan Schonachissa, mutta Anssi Koivuranta joutuu jättämään tuon viikonlopun väliin, sillä hänen viisauden hammas ärtyi ja poistettiin tänään perjantaina Kuusamossa. Koivuranta ei saa vielä ensi viikolla kilpailla, mutta osallistuu joukkueen valmistautumisleiriin Lahdessa 18.-20.1.

    Koivuranta oli harmissaan maailmancupin kilpailun jäädessä väliin, mutta totesi näin olevan vähemmän riskejä valmistautuessa Vancouveriin.
    - Nyt täytyy operaation jälkeen 2-3 päivää vaan olla, mutta voin osallistua jo Lahden leirille. Tämä oli hyvä operoida nyt tässä kohtaa. Jos asiaa olisi siirtänyt, minun tuurilla hammas olisi tulehtunut sitten Vancouverissa, totesi Koivuranta hampaan poistostaan.

    Suomen joukkueessa Schonachissa(HS96/10km) kilpailevat lauantaina 23.1. Janne Ryynänen, Jaakko Tallus ja Lauri Asikainen. Suomi ei osallistu sunnuntain joukkuekilpailuun.