Työkaluja seuralle

Täältä sivulta löydät työkaluja seurallesi matkalla entistä elinvoimaisemmaksi seuraksi. Kuvakkeita klikkaamalla pääset käsiksi materiaaleihin.

Liikkeelle lähtemistä helpottaa seuran nykytilanteen kirjaaminen ylös; mikä seurassa toimii, missä olisi kehitettävää. Pohdinnassa voit käyttää apunasi Seuran tsekkauslistaa.

Kun seuran nykytilanne on selvillä, käytöön voi ottaa Seuratoiminnan tulevaisuuden työkirjaa. Tulevaisuuden työkirja auttaa hahmottamaan ja ideoimaan mitä ja miten seuran kannattaisi lähteä kehittymään.

Seurassa erilaiset projektit esimerkiksi tapahtuman järjestäminen ovat perinteisiä tehtäviä seurassa. Projektikaavake on oiva apu seurantavälineeksi projektin etenemiselle.

Tietosuoja-asetus on uudistunut. Tutustu Olympiakomitean laatimaan materiaaliin, mitä seurojen kannattaa huomioida uudistuksen myötä.

Olympiakomitean sivuilla on myös paljon muuta materiaalia seuratyöskentelyn tueksi. Käy kurkkaamassa ja ota itsellesi sopivat käyttöön.

Palautekyselyt on oiva väline seuralle kehittymisen polulla. Olympiakomitea on laatinut palautekyselyita lapsille, nuorille, valmentajille/joukkueenjohtajille/huoltajille, vanhemmille ja aikuisurhielijoille - valitse niistä seurallesi hyödyllisimmät.

 Tarvitsetteko seurallenne materiaalia kerhotoiminnan tueksi? Olympiakomitean sivuilta seuranne saa tilattua kerhotoimintaa materiaalia.

Jos harrastustoiminnan rahoituspuoli ei ole tuttua, Olympiakomitean matalan kynnyksen kerho- ja harrastustoimintaoppaasta voi löytyä apua!
Jokin muu asia, joka mietityttää kerho- tai harrastustoiminnan aloituksessa? Kuvakkeen takaa löytyy materiaalia ja tietoa, miten pääsette seurassa alkuun.

Klikkaamalla Tuiskua pääset tustumaan Lumilajit Liikuttavat -konseptiin ja valitsemaan parhaat tuotteet seuranne toiminnan kehittämisen tueksi.

 

Ladattavat tiedostot: