23.2.2019← Takaisin

Ylivoimaa ja sekuntipeliä

Nuorten SM-hiihdoissa miehet hiihtivät lauantaina Kuopiossa, Puijolla, 10 kilometrin matkan. M23-sarjassa kultaisen mitalin nappasi Lauri Lepistö Kouvolan Hiihtoseurasta. Hopealle sijoittui Juuso Haarala IF Minkenistä ja pronssia sai Markus Vuorela Jämin Jänteestä.

Tuplamitalisteja saatiin myös M20-sarjaan. Miska Poikkimäki Vuokatin Ski Team Kainuusta nappasi jälleen kultamitalin mahtavalla 10 kilometrin hiihdolla. Toiselle sijalle hiihti Petteri Koivisto Kuhmo-Ski:stä ja kolmanneksi Arsi Ruuskanen Siilinjärven Hiihtoseurasta.

M18-sarjassa korkeimmalle korokkeelle hyppäsi Emil Liekari Kouvolan Hiihtoseurasta. Toiseksi sijoittui Eemil Helander Keuruun Kisailijoista ja kolmanneksi vain alle sekunnin jäljessä jo eilen mitalin napannut Aapo Taipale Vetelin Urheilijoista.

Päivän viimeisessä sarjassa M17 10 kilometrin matkalla kultaa nappasi Alexander Ståhlberg Norrvalla Ski Team:stä lähes minuutin erolla toiselle sijalle sijoittuneeseen Matias Hyvöseen Lahden Hiihtoseurasta. Kolmanneksi mittelössä sijoittui Ville Muhonen Jämsäkosken Ilveksestä.

Teksti: Päivi Taskinen-Kekki, Ada Happonen

Kuvat: Olli Litmanen