Uutisen päiväys

11.2.2020← Takaisin

”Kisaladut on saatu hyvään kuntoon”, Karjalaisen nettisivuilla livelähetykset sprinttien erävaiheista

    Kauden ensimmäiset nuorten SM-hiihdot kilpaillaan perjantaista sunnuntaihin Kontiolahdella. Perjantain sprintti vapaalla ja lauantain yhteislähdöt vapaalla ovat mitalikamppailujen lisäksi 20-sarjalaisille viimeiset katsastukset nuorten MM-kilpailuihin. Sunnuntaina hiihdetään viestit.

    Perjantain sprintteihin on ilmoittautunut yhteensä 439 hiihtäjää, joista 34 virolaista. Lauantain yhteislähtöihin on ilmoittautunut 462 hiihtäjää, joista 36 virolaista. Sunnuntaina hiihdetään viestit, joihin on ilmoittautunut kaikkiaan 79 joukkuetta.

    Kontiolahden Urheilijoille nuorten SM-kilpailut aloittavat tiiviin 1,5 kuukauden kilpailurupeaman, joka jatkuu ampumahiihdon maailmancupilla ja päättyy ampumahiihdon Masters-kilpailuihin.

    –  Kisaladut on saatu hyvään kuntoon ja ovat käytännössä lähes kokonaan tykkilumetettu, pääsihteeri Jarno Lautamatti sanoi.

    Perjantaina sprintin erävaiheista live-lähetys Karjalaisen nettisivuilla. Selostajana on Karjalaisen toimittaja Jaana Kainulainen ja kommentaattorina on hiihtäjä Kari Varis. Lähetys on maksuton.