Uutisen päiväys

1.9.2013← Takaisin

Yhdistetyn kesäGP kiertue päättyi lauantaina Saksan Oberstdorfissa.

  Ilkka Herola jatkoi hyviä suorituksiaan ja sijoittui lauantain kisassa 10. sijalle. Janne Ryynänen kisasi itsensä 24.sijalle.

  Tulokset Oberstdorfista: http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?sector=NK&raceid=1694

  KesäGP kiertueen aikana Herola ja Ryynänen pitivät yllä tasaisia suorituksia. Useasti miehet olivat 20 sakissa; Herolalla kaksi sijoitusta myös 10 parhaan joukossa.

  Yhdistetyn päävalmentaja Petter Kukkonen kommentoi urheilijoiden suorituksia kiertueen jälkeen:

  "Ilkalla kietue oli tosi hyvä. Hyvä vahva hiihto osoitti, että se on paremmassa kunnossa. Positiivinen kiertue. Nyt kun mennään suunnitelmien mukaan niin talvella on parempaa luvassa."

  "Jannelle kesäGP toi takaisin luottamusta omaan suorituskykyyn viime talven pettymysten jälkeen. Nyt nähtiin hyviä kisoja ja hyppyjä. Seuraavaksi pitää uskaltaa viedä suorituskyky vielä omien rajojen ulkopuolelle."

  "Mikellä kiertue ei mennyt ihan nappiin. Hyppyjen osalta oli epävarmuutta ja se on tällä hetkellä akilleen kantapää. Hiihdossa ollaan menty eteenpäin; olemassa oleva potentiaali on kasvanut."

  Lauantaina kesäGP kiertueella käytiin myös Youth Cupin kilpailu, missä 13- ja 14 -vuotiaat tulevaisuuden urheilijat pääsivät näyttämään kykynsä. 13-vuotiaiden sarjassa suomalaiset ottivat komean neloisvoiton: 1. Perttu Reponen 2. Waltteri Karhumaa 3. Rasmus Ähtävä 4. Otto Niittykoski.

  Wille Karhumaa nappasi itselleen pronssia ja Topi Kuusisto oli 17. 14-vuotiaiden sarjassa.

  Youth Cupin tulokset: http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?sector=NK&raceid=1687