Uutisen päiväys

19.1.2014← Takaisin

Yhdistetty: Herola 13. Seefeldissä

  Ilkka Herola kisasi tänään yhdistetyn Triplan päätöskilpailussa 13:nneksi. Seefeldin kilpailussa Herola oli mukana ainoana suomalaisena.

  Hyppyosuuden jälkeen Herola lähti ladulle 11. sijalta.

  "Kisahypyistä tänään toinen oli hyvä; siinä tuli varmaan kauden paras hyppy. Edelleen alastulon ja loppulennon kanssa on tekemistä, mutta ei se nyt niin kaukana ole. Hiihto-osuudella oli hyvä paikka; sai peesailla hyvin. Hyvä kun pääsi letkaan mukaan. Tänään kulki hyvin eikä ollut mitään ongelmia."

  Herolalle 15 kilometrin hiihtomatka oli mieleinen.

  "Minulle sopii ehdottomasti tuo pitkä matka. Kestävyysominaisuudet tulevat paremmin esille ja se on minulle etu", jatkoi Herola.

  Päävalmentaja Petter Kukkonen oli tyytyväinen Tripla viikonloppuun.

  "Eilen Ilkalla oli vähän nihkeä päivä, mutta tänään oli parempi päivä. Hypyt olivat tänään teknisesti loistavia ja toinen hypyistä oli kauden paras. Edelleen alastulon kanssa on ogelmia, minkä kanssa tehdään töitä ennen olympialaisia. Hiihdossa Ilkka otti maksimisijoituksen mikä tänää oli otettavissa. Ilkka ja hänen henkilökohtainen valmentaja Antti Kuisma ovat tehneet hyvää työtä. Tosi hieno viikonloppu; voin olla ylpeä."

  Kisan voitti Saksan Eric Frenzel ennen toiseksi tullutta Norjan Haavard Klemetseniä. Kolmanneksi tuli norjalainen Magnus Moan.

  Sunnuntain kisat kokonaisuudessaan: http://www.fis-ski.com/nordic-combined/events-and-places/event=33494/race=1718/index.html