22.9.2013← Takaisin

Suomalaisilla tänään kuudennen sijan päivä Almatyssa

Lahden Hiihtoseuran Julia Kykkänen ja Olli Muotka jatkoivat hyvässä hyppyvireessä Kazakhstanin Almatyssa. KesäGP-sarjan kilpailuissa molemmat sijoittuivat sunnuntaina kuudenneksi.

Julia Kykkänen hyppäsi normaalimäen kilpailussa 95 ja 92 metriset hypyt. Voittajaksi hyppäsi eiliseen tapaan Japanin Sara Takanashi 2,7 pisteen erolla päivän kakkoseen Slovenian Katja Pozuniin. Kolmanneksi ponnisti Kanadan Atsuko Tanaka.

Miehissä Olli Muotka hyppäsi tasaisisesti 131 ja 130 metriä. Anssi Koivuranta paransi lauantaisesta ja oli kilpailun kolmastoista.

Kilpailua jouduttiin lykkäämään pariin otteeseen kovan tuulen takia. Parhaiten kisahermonsa piti kurissa Slovenian kaksikko Matjaz Pungertar ja Jernej Damjan, joka otti kaksoivoiton. Kolmas oli Japanin Reruhi Shimizu.