19.1.2014← Takaisin

Mäkihyppy: Kykkänen kauden parhaaseen Zaossa

Julia Kykkänen teki tänään kauden parhaan tuloksen Japanin Zaon maailmancupkilpailussa. Kykkänen liiteli hypyllään 90,5 metriin. Hyppy toi pisteitä 107,1 pistettä. Vaikeiden tuuliolosuhteiden takia tänään hypättiin vain yksi hyppykierros.

Susanna Forsström halusi ottaa varman päälle ja jätti päivän kisat väliin eilisen kaatumisen takia.

"Kilpailu jäi tänäänkin yhteen kierrokseen, joka oli hyvä ja tasapuolinen. Julian hyppy oli hyvä ja ansaittu. Kokonaisuudessaan Japanin tournee naisten mäkijoukkueelta oli hyvä. Voi olla tyytyväinen", kommentoi naisten päävalmentaja Kimmo Kykkänen.

Normaalimäen kilpailussa Japanin Sara Takanashi otti kahdeksannen voittonsa. Takanashin hyppy kantoi 98 metriin. Toiseksi tänään sijoittui Saksan Carina Vogt ennen Sveitsin Bigna Windmülleriä.

Kykkänen on maailmancupin kokonasitilanteessa 12. sijalla. Takanashi johtaa maalmancupia ylivoimaisesti 860 pisteellä ennen Vogtia.