30.1.2012← Takaisin

Jyväskylässä kilpailtiin viikonvaihteessa

Hienon talvisen sään ja tasapuolisten olosuhteiden vallitessa kisattiin Laajavuoren mäkikeskuksessa Lidl Nuorisocupin erikoismäen ja yhdistetyn kilpailut lauantaina 28.1.2012.

Kilpailuille leimallista oli osallistumisen ilo ja tasaiset kamppailut eri sarjojen kärkitiloista.

3. Wili Loukasmäki, Kainuun Hiihtoseura, 224,0 pistettä

Yhdistetyn hiihto-osuudet hiihdettiin Huhtasuon liikuntapuiston laduilla ja sekä alle 12 että 14-vuotiaiden sarjassa nähtiin huikean tiukat loppusuorakamppailut ykköstilasta ja molemmissa sarjoissa voittajan ja toiseksi sijoittuneen eroksi jäi vaivainen sekunti. Alle 14-vuotiaissa kärkikolmikko kokonaisuudessaan mahtui 3 sekunnin sisään.

3. Jussi Pesonen, Kuusamon Eräveikot

Myös naisten yleisen sarjan kilpailu käytiin samassa yhteydessä K–64 mäestä ja kärjen järjestys oli seuraava:
    1. Jenny Rautionaho, Ounasvaaran Hiihtoseura
    2. Tanja Kaverinen, Puijon Hiihtoseura
    3. Noora Heikkinen, Puijon Hiihtoseura

Sunnuntaina 29.1.2012 Finlandia Veikkaus Cupin osakilpailut sekä erikoismäessä että yhdistetyssä kisattiin erinomaisissa talvisissa olosuhteisssa. Vaikka aamu valkenikin sumuisena kirkastui taivas kilpailun aikana aurinkoiseksi. Vaikka kylmyys loi ison kysymysmerkin yhdistetyn kilpailuiden läpiviennin ylle, kyettiin hiihto-osuudet lopulta käymään Huhtasuon laduilla ja koko viikonlopun kilpailuohjelma viemään läpi kokonaisuudessaan ilman yhtään peruutusta.

Myös sunnuntain kisat olivat lauantain tapaan tasokkaita ja jännittäviä ja kilpailijat venyivät huippusuorituksiin tasapuolisissa olosuhteisessa.