Uutisen päiväys

17.11.2011← Takaisin

Superkaksarissa mukavat lisärahat Sjusöenissä ja Rukalla

Kun Vedonlyönti käynnistyi Suomessa 1993, suomalaisista tuli hetkessä maailman innokkaimpia vedonlyöjiä. 18 vuotta sitten käynnistyneitä Veikkauksen urheilupelejä juhlitaan reilun viikon ajan muhkeilla lisärahoilla, joiden yhteispotti kohoaa yli 290 000 euroon. Lajikirjoltaan laajan ja kaikkiaan 28 lisärahakohdetta käsittävän listan maastohiihtokohteet käynnistyvät lauantaina 19.11. Sjusöenin maailmancupin osakilpailussa. Kahdessa Superkaksarissa (joissa veikataan kahta parasta oikeassa järjestyksessä) on molemmissa 2000 euroa lisärahaa. Kisan ohjelmassa on naisten 10 km ja miesten 15 km vapaalla tyylillä.

Rukan maailmancup-viikonlopun hiihdoissa on lisärahaa jaossa yhteensä 8000 euroa. Perjantaina 2000 euron ekstra lisätään sprinttien Superkaksareihin, ja lauantaina saman pelin kohteina ovat naisten vitonen ja miesten kymppi. Rukan kisoja voi seurata verkkopalvelu veikkaus.fi:n VeikkausTV:stä.

Monivedon, Tulosvedon ja Voittajavedon lisäraha merkitsee suurempaa jakosummaa. Oikean tulosyhdistelmän veikannut pelaaja saa lisärahan ansiosta korkeamman kertoimen eli samalla panoksella suuremman voiton.

Jääkiekko Vedonlyönnin SM-kisan areenana

Vedonlyönnin Suomen mestaruus ratkaistaan marras-joulukuussa jääkiekon SM-liigan otteluilla. Kisa käynnistyyy perjantaina 18.11. ja voittaja on selvillä 9.12. pelattavan kierroksen jälkeen.

Kilpailussa veikataan 63 liigaottelun lopputulos. Kohteet on jaettu kuudelle listalle. Ottelut pystyy veikkaamaan kaikki kerralla tai vähittäin lista kerrallaan kerrointen valmistuttua. Veikatut tulokset voi kätevästi pelata Pitkä- ja Tulosvedossa. SM-kisa on maksuton ja avoin veikkaus.fi:n rekisteröityneille pelaajille. Rekisteröityminen on ilmaista ja edellyttää 18 vuoden ikää.

SM-kisan viisi parasta seuralaisineen pääsevät kotikisojen MM-otteluun Suomi-Kanada. Kahden parhaan ryhmän kymmenen parasta palkitaan Leijona-paidalla.

Vedonlyönnin SM-kisa: https://www3.veikkaus.fi/vetosm/index.html