Uutisen päiväys

25.5.2012← Takaisin

Suomen Hiihtoliitto ja Infront jatkavat yhteistyötä pohjoismaisten hiihtolajien maailmancupeissa

Suomen Hiihtoliitto ry ja Infront Sports & Media ovat solmineet uuden markkinointisopimuksen koskien pohjoismaisten hiihtolajien maailmancup-kilpailuja Suomessa. Nyt tehty sopimus koskee neljää tulevaa maailmancup-kautta 2012 - 2016 ja on jatkoa jo 13 vuotta kestäneelle yhteistyölle.

Sopimukseen kuuluu kausittain yhteensä 19 maailmancup-kilpailua maastohiihdossa, mäkihypyssä ja yhdistetyssä. Tapahtumat ovat Ruka Nordic Opening Kuusamossa, Salpausselän kisat Lahdessa ja mäkihypyn maailmancup Puijolla Kuopiossa.

Sopimuksen myötä Infront vastaa tapahtumien yhteistyökumppanuuksien myynnistä ja toteutuksesta osana Infrontin FIS-maailmancupien markkinointikonseptia.


Yhteistyö tuo taloudellista turvaa maailmancupien järjestämiseen

”Kumppanuus Infrontin kanssa on Suomen Hiihtoliitolle tärkeä strateginen valinta. Yhteistyö Infrontin kanssa turvaa osaltaan taloudellisesti onnistuneiden maailmancup-tapahtumien järjestämisen Suomessa. Pitkä yhteistyö on osoittanut, että Infrontin avulla pystymme maksimoimaan Suomen tapahtumien sponsorointiyhteistyön tuoton sekä suomalaisten että kansainvälisten yritysten kanssa”, sanoo Suomen hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala.

”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme jatkaa yhteistyötä Suomen Hiihtoliiton kanssa maailmancup-tapahtumiin liittyen seuraavan nelivuotiskauden ajan. Nyt tehty sopimus tuo merkittävää lisäarvoa Infrontin FIS-maailmancupien markkinointikonseptiin ja auttaa meitä saavuttamaan kansainväliset sponsorointimarkkinat kiinnostavalla, kokonaisvaltaisella tuotteella. Suomessa tapahtumien järjestelyt ovat erittäin hyvin hoidettuja ja yhteistyö Hiihtoliiton sekä seurojen kanssa on toiminut esimerkillisesti. Myös kansainvälinen kiinnostus lajeja ja Suomen tapahtumia kohtaan on nousussa”, kertoo Infront Finlandin toimitusjohtaja Mikko Vanni.

 
Lisätietoja:
Mikko Vanni, toimitusjohtaja Infront Finland Oy, 
puh. 0400 422 751
Mika Kulmala, toiminnanjohtaja Suomen Hiihtoliitto, 
puh. 040 576 1001