Uutisen päiväys

27.11.2010← Takaisin

Rukalla hiihdettiin Sveitsin Colognan johdolla - Jauhojärvi kahdeksantena vapaan takaa-ajoon

Maastohiihdon maailmancup jatkui Rukalla Nordic Opening Mini Tourin miesten perinteisellä 10 km väliaikalähdöllä. Viimeisenä matkaan lähti perjantaina perinteisen sprintissä palkintopallille hiihtänyt Sami Jauhojärvi, jonka isku ei tänään riittänyt cupin pisteille. Kokonaistilanteessa Mini Tourilla Sami Jauhojärvi jatkaa sijalla 8.

Tänään perinteisen 10 km voittaja oli Sveitsin Dario Cologna,  toiseksi hiihti Venäjän Alexander Legkov (+6,7 s) ja kolmas oli Ruotsin Daniel Rickardsson (+7,5 s).

Niclas Colliander 30. (+1.05,6)
- Tosi koville otti, ja tajunnan rajamailla olin vielä hetki kisan jälkeen. Kaiken sain irti ja alusta alkaen tuntui hyvältä. Iso juttu että onnistuu kansainvälisissä kisoissa ja pystyy klaaraamaan näissä kisoissa. Toivotaan että näillä hiihdoilla saa jatkaa maajoukkuehiihtoja. Suksi oli mainio ja toimi hyvin.

Ville Nousiainen 34. (+1.09,3)
- Viime viikonlopusta on kehittynyt meno. Kaukana on vielä se että 10 km jaksaisi mennä. Sprintti antoi jo merkkejä. Syksy ei onnistunut valmistautumisen osalta, mutta suunta on nyt oikea.

Sami Jauhojärvi 39. (+1.15,7)
- Päivät eivät ole veljeksiä keskenään. Kylmässä ei oikein toimi minun kroppani, alamäissä ei palaudu. Kaikki koitin ottaa irti, vaikka oli lihakset tukossa kylmässä ja käskytin kovasti koko matkan. Normaalimatkalla on vielä töitä tehtävänä. Suksi toimi hyvin. Huomenna on edessä selkiä joita jahdata.

Matti Heikkinen 41. (+1.16,6)
Kari Varis 52. (1.25,4)
Anssi Pentsinen 61. (+1.29,9)
Tero Similä 68. (1.39, 3)

Viikonlopun Nordic Opening Mini Tour koostuu kolmen päivä yhteistuloksista ja sunnuntaina hiihdetään takaa-ajona vapaan 10km ja 15 km. Miesten takaa –ajossa huomenna starttaa parhaista suomalaisasemista Sami Jauhojärvi kahdeksannelta sijalta 36,6 sekuntia kärjestä.

Tuloksia: www.fis-ski.com

Maastohiihdon tiedotus – tiedotus@maastohiihto.fi