Uutisen päiväys

14.11.2014← Takaisin

Malvalehto ja Pentsinen jättivät Oloksen sprintin väliin

Maajoukkuehiihtäjiä harmitti perjantain sprintin väliin jättäminen. FIS Tykkikisan perinteisen sprintti jäi muutamalta maajoukkuehiihtäjältä väliin. Anssi Pentsinen ei hiihtänyt flunssan takia ja Mona-Liisa Malvalehto varmuuden vuoksi astman takia. Malvalehto saattaa kilpailla viikonloppuna, mutta Pentsinen epäili, että koko kisaviikonloppu menee ohi.

Mona-Liisa Malvalehto tykkää hiihtää perinteisen sprinttiä, siksi perjantain FIS Tykkikisan hiihtämättä jättäminen harmitti häntä paljon. Malvalehto on terve, mutta Oloksella on kylmä. ”Minä jätin tänään kisan väliin, kun siellä on niin kova pakkanen. Ei minun kannata tämän astman kanssa lähteä tässä vaiheessa kautta pelleilemään”, Malvalehto kertoo.
Harmittaako sinua seurata kisaa sivusta?Harmittaisi katsoa sivusta, mutta olen tällä hetkellä täällä Levillä enkä kisapaikalla, mutta toki harmittaa jättää kisa väliin”, hiihtäjätär kertoo.

Sprinttihiihtäjä Anssi Pentsinen puolestaan jätti kisan väliin sairastumisen takia. ” Luultavasti en hiihdä koko viikonloppuna vaan hiihdän seuraavan kerran sitten Rovaniemellä. Toivottavasti pääsen huomenna jo ladulle hiihtämään ja treenaamaan alkuviikosta hyvin, niin selviäisin lyhyellä lepojaksolla tästä sairastelusta”, Pentsinen kertoo ja jatkaa: ”Harmitti jättää kisa väliin, kun koko harjoituskauden olen ollut täysin terve eikä mitään ongelmia, niin tässä kaksi päivää ennen kisaa tulee harjoituskauden ensimmäinen kurkkukipu ja pieni flunssa, niin se kyllä sinänsä harmittaa.”

Kirjoittaja, Elmo Vuollet
Kuninkaanhaankoulun 6B-luokkalainen on Hiihtoliitossa Taksvärkki-päivätyössä.