Uutisen päiväys

16.3.2017← Takaisin

Ounasvaaralla riittää lunta ja vaativia ratoja nuorten SM-hiihtokauden päätökseen

Ounasvaaran Hiihtoseura isännöi kauden viimeisiä nuorten SM-hiihtoja talvisissa oloissa ja taatusti vähintäänkin riittävän raskailla radoilla. Sekä lauantain perinteisen lyhyiden matkojen väliaikalähtöihin (5/10 km) että sunnuntain vapaan pitkien matkojen yhteislähtöihin (15/20/30 km) on lähdössä noin 400 hiihtäjää.

Rovaniemellä sarjat ovat 17-vuotiaista 23-vuotiaisiin, joissa mukana on myös jo maailmancupissa nähtyjä nimiä. Mielenkiintoisia kilpailuja nähdään varmasti kaikissa sarjoissa. Lunta Rovaniemellä riittää, joten radat hyödyntävät molempina päivinä Ounasvaaran legendaarista ylävitosta.

”Tänään on koko päivän paistanut aurinko, mutta näyttää pikkuisen pilvistyvät ja pientä lumisateen uhkaa on varsinkin lauantaille ja huomenna tulee lunta. Perjantaina joudutaan varmaan polkemaan ja tamppaamaan huoltajille kulkuväyliä, että pääsevät ladun varteen”, kilpailunjohtaja Janne Hyyppä sanoo hymyillen hyvää lumitilannetta kuvatessaan.

Lauantaina palkintojenjakotilaisuus on viety Rovaniemen keskustan tuntumassa sijaitsevaan Tiedekeskus Pilkkeeseen, jossa luonnon monimuotoisuus on vahvasti esillä.

Lähtölistat:
Lauantai: http://www.extime.fi/kisasivut/2017_183_perinteisen_ll.htm
Sunnuntai: http://www.extime.fi/kisasivut/2017_183_vapaan_yht_ll.htm
Extimen sivuille tulee myös online-tulosseuranta kisapäivisin sekä tulokset

Seuraa nuorten SM-hiihtoja somessa:
Facebook: https://www.facebook.com/Nuorten-SM-hiihdot-246721559061282/?fref=ts
Twitterissä: @nuortensmkisat
Instagramissa: @nuortensmhiihdot