Uutisen päiväys

7.3.2012← Takaisin

Nuorten SM-hiihdot jatkuvat Kotkassa

    Talven toiset nuorten SM-hiihdot käydään viikonloppuna Kotkassa, jossa ohjelmassa ovat viestit ja pitkät matkat perinteisellä yhteislähdöllä.

    Lauantaina viesteissä kilpaillaan 18- ja 20-vuotiaiden sarjoissa, naisten viesti on 3x3,3 kilometriä ja miesten 3x5 kilometriä. Sunnuntain pitkillä matkoilla on sarjat 17-, 18- ja 20-vuotiaille. Nuorimpien sarjojen naisilla matkana on 15 kilometriä, muilla 20 kilometriä.

    Henkilökohtaisille matkoille on ilmoittautunut 267 hiihtäjää. Eniten osallistujia on ilmoittautunut 20-vuotiaiden miesten 20 kilometrille, jonne on lähdössä 66 hiihtäjää. Toiseksi eniten hiihtäjiä kerää 18-vuotiaiden miesten sarja, 52 hiihtäjää.

    ”Honkalan alueen radat kestää kovemmankin vertailun ja raskas maasto karsii jyvät akanoista. Honkalan hiihtostadion on myös yleisöystävällinen paikka koska kilparata on tehty niin, että hiihtäjät ovat monta kertaa ja pitkän aikaa yleisön silmien alla. Väliaikatietopalvelun kautta on helppo seurata sijoituksia kilpailun kuluessa ja lauantain viestin hiihto jännittävyydessään on yleisöystävällistä urheilua parhaimmillaan”, sanoo kilpailun johtaja Lauri Eerola.

    http://www.kotkasm2012.com/